El projecte PLOME a la conferència Martech en castelló de la plana

2023-08-02

El passat 19 i 20 de juny 2023 va tenir lloc la conferència Marine Technology Workshop, http://martech-workshop.org/, a la Universitat Jaume I (UJI) a Castelló, esdeveniment coorganitzat pel CIRTESU i el grup SARTI de la UPC.

UiB, UdG i UPC van participar a la conferència amb la presentació de diverses publicacions relacionades amb les activitats realitzades en el marc del projecte PLOME, com ara l'adquisició, processament i anàlisi d'imatge per a la identificació d'espècies marines, la implementació de sistemes de monitorització per a estacions de fons mitjançant pop-up buoys.

Una de les plenàries ha estat impartida pel Dr. Pere Ridao d'UdG, també participant al projecte PLOME, l'exposició va portar per títol Advances in Underwater Robotics Operations.

Iqua Robotics ha participat en l'esdeveniment com a espònsor, que a més va patrocinar el premi "Best student article in the field of mobile robotics and its applications".

L'accés a les actes del congrés és obert, i disponible tant a la web del congrés, http://martech-workshop.org/ , com al següent repositori https://upcommons.upc.edu/handle/2117/390101.

Una extensa galeria de fotografies de l'esdeveniment estan disponibles al següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/rDhGcNftGh5SoJV6A.