<

Innovative geophysical logging tools for mineral exploration

Aquest projecte impactarà impulsant la competitivitat de les empreses europees de matèries primeres i proporcionant solucions innovadores per a una exploració més eficient i sostenible de minerals.

Aquesta proposta contribueix amb avenços innovadors en una gamma de tecnologies amb un alt impacte en la cadena de valor, juntament amb desenvolupaments tecnològics i solucions innovadores.

L’objectiu principal del projecte és millorar el rendiment de les eines de registre geofísic de forats existents en la identificació de minerals específics en l’avaluació dels jaciments subterranis i minerals.

Les innovadores eines de registre de forats basades en sensors desenvolupats recentment i les capacitats de processament innovadores proporcionen noves oportunitats per al desenvolupament d’eines d’exploració de forats eficients adequades per a la detecció i quantificació de minerals i matèries primeres del subsòl. Està previst realitzar proves exhaustives del rendiment de les eines primer a les instal·lacions de recerca i a les mines per demostrar l’eficiència de les noves eines de registre geofísic com a eines d’exploració de matèries primeres d’alta eficiència en costos i el rendiment diagnòstic de minerals.